ΜΙΚΡΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΕΩΡΙΟΣ

Για να κολυμπήσετε υπάρχουν δεξιά δύο (2) οργανωμένες παραλίες, ο Μικρός και Μεγάλος Νεώριος, που απέχουν πέντε και δέκα λεπτά αντίστοιχα, με τα πόδια.

Πρόκειται για δύο από τις πιο ωραίες οργανωμένες αμμουδερές παραλίες του Πόρου με ομπρέλες, ξαπλώστρες και μια μικρή καντίνα, με τα πεύκα να φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Επίσης θα βρείτε Σχολή για θαλάσσιο σκι και θαλάσσια παιχνίδια ενώ η παραλία του είναι κατάλληλη για ρακέτες και η θάλασσα για κάθε είδους θαλάσσια σπορ.

Ο Μικρός και Μεγάλος Νεώριος προσφέρονται και για οικογενειακό τουρισμό, χαλαρές διακοπές και βρίσκονται απέναντι από την Πελοπόννησο, στον κόλπο του Πόρου.

Το Μεγάλο Νεώριο είναι πολύ κοντά με τα πόδια σε δύο άλλες πολύ όμορφες και γραφικές παραλίες του Πόρου, το Λιμανάκι της Αγάπης και το Ρώσσικο Ναύσταθμο .

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙ

Αριστερά υπάρχει η οργανωμένη παραλία "Κανάλι" που απέχει από το Christina Perlia Studios μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.

Είναι μια πολύ όμορφη, οργανωμένη αμμουδερή παραλία στο βάθος του κόλπου του Ασκελίου, με ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια, όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το αναψυκτικό σας και να απολαύσετε ένα ωραίο βιβλίο.

Στην αμμουδιά υπάρχει το cafe beach bar "Κανάλι" για καφέ, ποτά, αναψυκτικά, παγωτά και snacks πάνω στο κύμα και με θαυμάσια θέα στο ανοικτό πέλαγος.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΚΕΛΙ

Επίσης αριστερά, μετά το Κανάλι, υπάρχει η οργανωμένη παραλία "Ασκέλι" που απέχει από το Christina Perlia Studios 15 λεπτά με τα πόδια.

Διαθέτει οργανωμένη αμμουδερή παραλία με beach bar, γήπεδο beach volley, τραπεζάκια με καρέκλες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες, αποδυτήρια για να αλλάξετε, τουαλέτες, σχολή για σκι και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπόρ.

Στην αμμουδιά υπάρχει χώρος για να παίξετε ρακέτες και πανύψηλοι ευκάλυπτοι που δημιουργούν σκιά για όσους δεν θέλουν πολύ τον ήλιο.

Επίσης υπάρχουν cafe snack, στα οποία εκτός από καφέδες, παγωτά, ποτά και αναψυκτικά, μπορείτε να γευματίσετε με κάποιο πρόχειρο φαγητό.

Κάντε κράτηση σε ένα από τα δωμάτιά μας

  • (+30) 22980-24162, 6937439273
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ
 Back
to top