ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ

Ο Ρωσικός Ναύσταθμος ένας όμορφος και γραφικός όρμος, που έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικά διατηρητέο μνημείο, λόγω του μεγάλου αρχιτεκτονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Απέναντί από τον Ρώσικο Ναύσταθμο βρίσκεται το νησάκι Δασκαλιό με το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας.

Είναι oργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, τραπεζάκια και μια καντίνα, στην οποία μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Στον κολπίσκο ελλιμενίζονται αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάφη, που δίνουν περισσότερη ζωή στην παραλία.

Αξέχαστες είναι οι συναυλίες που δίνονται κάθε καλοκαίρι στον Ρωσικό Ναύσταθμο δίπλα στη θάλασσα.

Ο Ρωσικός Ναύσταθμος συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με βαρκούλες από τον Νεώριο, που απέχει 500 μέτρα, ενώ αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 45 λεπτά.

ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το Λιμανάκι της Αγάπης ένας πολύ ρομαντικός όρμος, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πράσινο και τα γαλαζοπράσινα νερά κάνοντας μπάνιο ...κάτω από τα πεύκα!

Είναι oργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, τραπεζάκια και μια καντίνα, στην οποία μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Στον κολπίσκο ελλιμενίζονται αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάφη, που προσθέτουν επιπλέον αίγλη στο Λιμανάκι της Αγάπης.

Απέχει 200 περίπου μέτρα από το Νεώριο και συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με βαρκούλες από το Νεώριο, ενώ αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 35 λεπτά.

ΜΙΚΡΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΕΩΡΙΟΣ

Για να κολυμπήσετε υπάρχουν δεξιά δύο (2) οργανωμένες παραλίες, ο Μικρός και Μεγάλος Νεώριος, που απέχουν πέντε και δέκα λεπτά αντίστοιχα, με τα πόδια.

Πρόκειται για δύο από τις πιο ωραίες οργανωμένες αμμουδερές παραλίες του Πόρου με ομπρέλες, ξαπλώστρες και μια μικρή καντίνα, με τα πεύκα να φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Επίσης θα βρείτε Σχολή για θαλάσσιο σκι και θαλάσσια παιχνίδια ενώ η παραλία του είναι κατάλληλη για ρακέτες και η θάλασσα για κάθε είδους θαλάσσια σπορ.

Ο Μικρός και Μεγάλος Νεώριος προσφέρονται και για οικογενειακό τουρισμό, χαλαρές διακοπές και βρίσκονται απέναντι από την Πελοπόννησο, στον κόλπο του Πόρου.

Ο Μεγάλος Νεώριος είναι πολύ κοντά με τα πόδια σε δύο άλλες πολύ όμορφες και γραφικές παραλίες του Πόρου, το Λιμανάκι της Αγάπης και το Ρώσσικο Ναύσταθμο .

Ο Μεγάλος Νεώριος συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με βαρκούλες, ενώ αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 30 λεπτά από τον Μεγάλο Νεώριο και 25 λεπτά από τον Μικρό Νεώριο.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙ

Αριστερά υπάρχει η οργανωμένη παραλία "Κανάλι" που απέχει από το Christina Perlia Studios μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.

Είναι μια πολύ όμορφη, οργανωμένη αμμουδερή παραλία στο βάθος του κόλπου του Ασκελίου, με ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια, όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το αναψυκτικό σας και να απολαύσετε ένα ωραίο βιβλίο.

Στην αμμουδιά υπάρχει το cafe beach bar "Κανάλι" για καφέ, ποτά, αναψυκτικά, παγωτά και snacks πάνω στο κύμα και με θαυμάσια θέα στο ανοικτό πέλαγος.

Το Κανάλι συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με λεωφορείο, ενώ αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 10 λεπτά μέχρι το λιμάνι του Πόρου.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΚΕΛΙ

Επίσης αριστερά, μετά το Κανάλι, υπάρχει η οργανωμένη παραλία "Ασκέλι" που απέχει από το Christina Perlia Studios 15 λεπτά με τα πόδια.

Διαθέτει οργανωμένη αμμουδερή παραλία με beach bar, γήπεδο beach volley, τραπεζάκια με καρέκλες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες, αποδυτήρια για να αλλάξετε, τουαλέτες, σχολή για σκι και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπόρ.

Στην αμμουδιά υπάρχει χώρος για να παίξετε ρακέτες και πανύψηλοι ευκάλυπτοι που δημιουργούν σκιά για όσους δεν θέλουν πολύ τον ήλιο.

Επίσης υπάρχουν cafe snack, στα οποία εκτός από καφέδες, παγωτά, ποτά και αναψυκτικά, μπορείτε να γευματίσετε με κάποιο πρόχειρο φαγητό.

Το Ασκέλι συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με λεωφορείο, ενώ αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 20 λεπτά μέχρι το λιμάνι του Πόρου.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

To Μοναστήρι, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, στον παραλιακό δρόμο μετά το Ασκέλι και το Ξενοδοχείο Σειρήνα.

Είναι μια ήσυχη και οργανωμένη παραλία με πεντακάθαρα νερά που προσφέρεται και για υποβρύχιο ψάρεμα.

Στην οργανωμένη παραλία υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες και κατάστημα στο οποίο μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Στην καταπράσινη περιοχή του Μοναστηρίου, ακριβώς πάνω στην θάλασσα, υπάρχει το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, δίπλα σε πευκόφυτο δάσος.

Το Μοναστήρι συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με λεωφορείο, ταξί ή με βαρκούλες, ενώ αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 45 λεπτά από την πόλη του Πόρου.

Κάντε κράτηση σε ένα από τα δωμάτιά μας

  • 6944220619
    ΚΙΝΗΤΟ
 Back
to top